barbie778

Phone: 020 5632 6516 020 5632 6*** show

Ha a legjobb 5 kártyás kezet tartod, és az ellenfeled a legjobb 5 kártyás kezet tartja, akkor a potot felére osztod Ha mindkét játékos a legjobb 5 kártyás kezét tartja, akkor a potot felére osztja. Miután a kártyákat felfedezték, láthatja, melyik játékosnak van a legjobb keze. Ez megakadályozza Önt abban, hogy később halott pénz legyen, amikor mindenki a tábla körül hajtott Néhány játékos csak dob egy pár ezer dollárt az első kézben.

Ha úgy érzi, hogy sok erős kéz van a potban, akkor kisebb összegre emelheti, és hagyja, hogy a játékosok harcoljanak. Ha úgy érzi, hogy hiányzik egy erős kéz vagy úgy érzi, hogy a játékosok túl sok kezet játszanak, mindig bölcs dolog kevesebbet fogadni, mint amennyit általában a kezed elején tennél. Hogyan csökkenthetem a rake-emet? Azt is csökkentheti, hogy hányszor játszik egy adott játékot, www.comparebuzz.net így ez kevesebb kézre vonatkozik (ami azt jelenti, hogy a rake csökken).

A fizetési táblát alacsonyabb értékre is beállíthatja, bár ez növelheti a ház előnyét. Új játékosként kiválaszthatja, hogy a legalacsonyabb határérték alatt játsszon (így nem fizet egy árat a határérték alapján). Ha egynél több webhelyen játszik, nem csal, mert tisztességes mindenkinek, aki a többi webhelyen játszik (mindaddig, amíg törvényesen futnak). Több mint egyszer játszhat (általában legfeljebb 16 alkalommal), és minden alkalommal, amikor egy másik oldalon játszik.

Természetesen a legnagyobb előny az, hogy nagyszerű rakebackot kapsz. Azt is meg kell nézni, hogy a méret a pot, és milyen közel van a végén a játék. Ha a legjobb 5 kártyás kezét tartja, akkor 1-2 halott kártyával és 1-2 ismeretlen kártyával kell számolnia. Ha a legjobb 5 kártyás kezet tartja, akkor a játék végén várhatóan hatalmas potot nyer. A játékosoknak a flop előtt kell fogadniuk Kevésen módosított.

Csak két játékos vesz részt a játékban, és mindegyikük három kártyát oszt ki. Az Omaha-t ugyanúgy játsszák, mint a Holdem-t, kivéve, hogy a pot nagyobb lehet. Lehet, hogy egy másik díjat kell fizetnie – de ne tévesszen meg, ez a pénze az adókban. Az országtól függően ez a díj általában 25% – 30%. A többi a webhely nyereségébe kerül (kifizetések formájában). Sok játékos ismeri ezt, mint «adó». Az online játékok lehetővé teszik, hogy sok játékos bejelentkezzen, versenyezzen és játsszon egymással.

Tulajdonképpen saját versenyt hoz létre – csak a saját «üléseket» vagy «berths» szabályozza. A legnagyobb különbség egy igazi játék és egy online játék, hogy csak egy rögzített számú ember vehet részt. A póker vonzereje a különböző formátumok és stratégiai lehetőségek. Szóval gyűjtsön össze néhány barátot, válasszon egy pókerformát, és tesztelje készségeit!

No properties found

Be the first to review “barbie778”

Rating